Za dlaku izbegao smrt, a samo je hteo da očisti šoferšajbnu VIDEO

Jedan 27-godišnji Rus imao je blizak susret sa smrću dok je čistio sneg i led sa svog vozila.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

12:30

Za dlaku izbegao smrt, a samo je hteo da očisti šoferšajbnu VIDEO

Iako zima još nije ni počela, neki delovi Rusije su se već zabeleli, a Vladivostok je nedavno pogodila i ledena oluja koja je vozače stavila na velike muke. Mnogi su imali problema da uopšte uđu u svoja vozila, s obzirom da su bila okovana ledom.

Ispostaviće se da je za jednog stanovnika Vladivostoka led još i najmanji problem. Dok je ispred svoje zgrade pokušavao da očisti ledene naslage sa vetrobranskog stakla, sa devetog sprata se obrušio betonski blok težak dve tone.

Vozač je, srećom, čuo buku i lom, pa je pogledao nagore par sekundi pre nego što je betonska ploča pala i potpuno smrskala njegov Nissan X-Trail. Sreću je imala i njegova supruga koja je malo pre incidenta ušla u zgardu da donese vrelu vodu kako lakše uklonili led sa vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: