Da li ste videli prljaviji automobil – profesionalci su ga čistili punih 12 sati VIDEO

U pitanju je jedna Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko prljava da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Četvrtak, 26.11.2020.

10:00

Default images

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome borave značajan deo dana mora biti čisti i uredan.

Međutim, mnogi u automobilu provode sate, ali na čišćenje i ne pomišljaju. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni tome da zapuste enterijer svog vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

Jedan takav primer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko zapuštena da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sedišta, a potom i ono što se nalazi ispod njih dovoljan je da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovoliko isprlja auto, a kamoli očisti.

Površina sedišta je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod njih se nalaze zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su delimično "srasli" sa tapacirungom.

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. Ne sumnjamo da će biti zadovoljan rezultatom, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: