Slupao Pagani Huayru VIDEO

Pagani Huayru slupao je 17-godišnji mladić, YouTuber i zaljubljenik u automobile.

Izvor: SN

Nedelja, 22.11.2020.

09:30

Slupao Pagani Huayru VIDEO
Photo: Pagani

Zahvaljujući svom bogatom ocu, on ima priliku da isproba najskuplje automobile na svetu. Nažalost, ovaj događaj pokazuje da kombinacija neiskustva i puno konjskih snaga ne idu zajedno.

Njegov tata je milijarder Tim Džilijan, vlasnik zbirke skupocenih vozila, među kojima su Bugatti Chiron, McLaren Senna, Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Dawn, Lamborghini Urus...

Takođe, u njegovom vlasništvu je i Pagani Huayra Roadster i to u jedinstvenoj verziji ljubičaste boje ispod koje se vidi struktura ugljeničnih vlakana.

Procenjuje se, da je vrednost ovog jedinstvenog primerka oko 2,8 miliona evra. Tačnije, toliko je vredeo, jer sada ne vredi puno, jer ga je 17-godišnjak slupao u teksaškom Dallaru.

On je izgubio kontrolu nad automobilom, udario u ivičnjak i onda udario u drvo.

Tinejdžer je srećom prošao samo sa prelomom ruke, ali automobil je uništen. Neke procene govore, da je šteta totalna. Ipak se nadamo, da će uz pomoć Paganija ovaj automobil dobiti drugu šansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: