Bežao od policije i uništio tri automobila VIDEO

Automobili su bili parkirani ispred kuće...

Izvor: SN

Nedelja, 15.11.2020.

13:00

Bežao od policije i uništio tri automobila VIDEO
Photo by Joshua Lott/Getty Images

Zamislite da kupite omiljeni automobil, prekrijete ga ceradom preko noći i ostavite parkiranog u dvorištu vaše kuće. Sasvim normalna situacija je l da?

U ovom slučaju, baš i ne. Kako je reddit korisnik NickW762 objavio, tokom jedne policijske potere, vozač Chevrolet pickup automobila, bežao je od policajaca, izgubio kontrolu nad vozilom i slupao se.

Kada je izgubio kontrolu, udario je u tri parkirana automobila ispred kuće i uništio dva Ford Mustanga, jednog iz 1967. godine i jednog iz 1964. godine, dok je Chevrolet Camaro dosta bolje prošao.

Ipak, situacije nije nimalo prijatna. Dva Mustanga jesu bila osigurana, ali vozač koji je napravio štetu nije bio osiguran.
Idiot ended Police chase in my driveway, 3 of my cars got totaled. from r/IdiotsInCars

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: