Pun pogodak FIAT-a: Panda proslavila 40. rođendan VIDEO

Tokom četiri decenije, Panda je uvek bila, i još uvek je, kraljica "pametnih" rešenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rešenjima.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

12:30

Pun pogodak FIAT-a: Panda proslavila 40. rođendan VIDEO
Panda I iz 1980. (Foto: FIAT promo)

Predstavljena davne 1980. godine, vremenom, Panda je stekla reputaciju automobila za svaku priliku, na osnovu svoje prilagodljive i vrlo funkcionalne prirode, koja je čini pogodnom za najširi spektar upotreba i najrazličitije avanture.
Panda I (Foto: FIAT promo)
Kupci koji već 40 godina biraju Pandu iznova zbog kompaktnosti, prirode, dostupnosti, pristupačnosti i zabave to dobro znaju.

Mnoštvo prednosti, sve upakovano u malu, pravougaonu kutiju.
Panda II iz 2003. (Foto: FIAT promo)
Da bi saznao više o stvaranju svih pametnih rešenja koja su postigla takav uspeh u svoje tri generacije, Luka Napolitano, šef brendova FIAT, Lancia i Abarth za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, otputovao je u Heritage Hub u Mirafjoriu, na razgovor s Robertom Đolitom, direktorom odseka EMEA Heritage.

"U ovom videu zavirićemo malo u prošlost da bismo zajedno otkrili zašto je Panda postala poznata kao automobil sa pametnim rešenjima", objašnjava Luka Napolitano.
Panda III - redizajn iz 2017. (Foto: FIAT promo)
"Iz generacije u generaciju, ovaj gradski automobil oduvek je znao kako da zadivi svojim originalnim karakteristikama, zamišljenim i dizajniranim da ugode onom ko je u njemu, u idealnom balansu između forme i funkcije. Modularna sedišta, zadnja vrata i ravan prtljažni prostor samo su neka od ovih pametnih rešenja koja su učinili Pandu tako uspešnom".
Roberto Ðolito i Luka Napolitano (Foto: FIAT promo)
A da je uspešna, nema sumnje: FIAT Panda je najprodavaniji automobil na italijanskom tržištu i takmiči se sa modelom FIAT 500 u Evropi za vodeću ulogu u segmentu malih gradskih automobila.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: