Niko Rozberg odabrao hrvatski hipersportski automobil VIDEO

Električni model kompanije Rimac ima 1.914 konjskih snaga i u stanju je da razvije čak 412 km/h!

Izvor: Izvor: B92, autoportal.hr

Četvrtak, 27.08.2020.

14:06

Niko Rozberg odabrao hrvatski hipersportski automobil VIDEO
Screenshot YouTube

Osim uspešne karijere u Formuli 1, gde je 2016. godine osvojio i titulu šampiona, Niko Rozberg je poznat i po svojim YouTube pričama.

Da će uskoro jedna od tema njegovih video klipova biti hrvatski hipersportski automobil na struju Rimac Concept Two, Rozberg je najavio upravo na svom YT kanalu, kada je otkrio za koji novi supersportski automobil se odlučio.

U konkurenciji modela kao što su Ferrari SF90 Stradale, Aston Martin Valhalla i Koenigsegg Regera, bivši prvak Formule 1 odabrao je pomenuti model iz Hrvatske, prenosi Autoportal, a automobil će mu biti isporučen 2021. godine.

Niko Rozberg ne krije da je veliki fan električnih automobila, što je između ostalog presudilo u njegovoj odluci da se opredeli za Rimac C_Two. On je fasciniran kako dizajnom tako i performansama ovog automobila:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: