Nissan dobio novi, moderniji logo FOTO

Japanski proizvođač je iskoristio nedavnu premijeru električnog krosovera Ariya da predstavi svoj restilizovanu značku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.07.2020.

12:45

Nissan dobio novi, moderniji logo FOTO
Foto: Nissan promo

Nissan Ariya je veoma bitan model za budućnost japanske kompanije, o čemu svedoči i podatak da je upravo ovo električno vozilo izabrano za "manekena" njegovog novog amblema.
Foto: Nissan promo
Ovo je prvi put u poslednjih 20 godina da je Nissan odlučio da restilizuje logo koji krasi njegove modele, ali i koji se koristi u reklamama i propagandnom materijalu.

Sva predstavništva i prodajni saloni japanskog proizvođača takođe će nositi redizajnirani simbol kompanije.
Foto: Nissan promo
Kao i u slučaju kompanije Opel, koja je takođe nedavno restilizovala svoj logo, i Nissan je novi amblem predstavio upravo na jednom električnom modelu, što simbolično treba da pokaže kojim pravcem će se kretati automobilska industrija u budućnosti.

Sa druge strane, osnovni elementi amblema su ostali neizmenjeni, čime Nissan želi da zadrži kontinuitet sa svojim istorijskim nasleđem.
Foto: Nissan promo
Ime kompanije je ostalo u centru kruga, ali će od sada na svim električnim automobilima logo svetleti.

Kako kažu u Nissanu, novi logo označava i tranziciju od naglašenog industrijskog dizajna koji je krasio stari amblem, ka digitalnoj eri sadašnjosti i budućnosti.
Foto: Nissan promo
Novi amblem će početi da se koristi već ovog meseca, kako u digitalnoj formi, tako i u fizičkom obliku.

Svi budući električni modeli, počev od Nissana Ariya, imaće napred pomenuti svetleći logo koji se sastoji od 20 LED sijalica.
Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: