Lista automobila za izbegavanje

Objavljena je lista 10 automobila kojima najčešće strada motor i koje definitivino treba izbegavati.

Izvor: SN

Utorak, 02.06.2020.

15:00

Lista automobila za izbegavanje
Photo: Audi

Američki Consumer Reports objavio je spisak modela automobila na kojima su najčešći skupi kvarovi motora koji traže skupe servise, pa i tzv. "generalku".

Problemi su razni, od manjka snage, niske kompresije vazduha, trošenje ulja ili nemirnog rada i u slučaju vozača u Sjedinjenim Američkim Državama to znači ili promena čitavog motora, pa i automobila.

Zbog toga je Consumer Reports napravio listu modela koji su skloni ovakvim skupim mehaničkim kvarovima i koje trebate izbegavati, a napravili su i koja su alternativna rešenja.

Na vrhu liste nalazi se Audi A4 iz 2010. godine, potom ide Ford F-350 iz 2008. godine, pa 2001 Chrysler PT Cruise, pa Mini Cooper 2008...

Kompletnu listu "automobila za izbegavanje" možete videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: