FIAT Tipo Cross "preti" Qashqaiju i Karoqu

FIAT Tipo postaje porodica koji će imati i SUV spreman da se takmiči sa Nissanovim i Škodinim modelima.

Izvor: SN

Nedelja, 24.05.2020.

18:00

FIAT Tipo Cross
Photo by Justin Sullivan/Getty Images

Procurele su neke fotografije koje su otkrile redizajnirani Tipo hatchback sa maskiranom karoserijom i to je verovatno znak da FIAT priprema rivala Fordovom Focusu Active te KIA-inom modelu XCeed.

Međutim, to nije sve, jer FIAT planira proširiti Tipo porodicu pravim SUV-om.

"Godinama proizvodimo porodične automobile, Tipu ide dobro jer je veoma dobar automobil. Međutim, nije SUV. Sada sledeća generacija Tipa mora da ode u relevantniji prostor, a to je prostor SUV-ova. Tako da ćete videti porodični automobil poput Qashqaija", izjavio je predsednik FIAT-a Olivije Fransoa.

On smatra da je ulazak FIAT-a na tržište SUV.-ova izuzetno važan korak, baš kao što je i za Škodu, SEAT, KIA-u i Hyundai.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: