Alonso provozao GR Yaris VIDEO

Dvostruki svetski šampion u Formuli 1 Fernando Alonso imao je tu čast da testira Toyotu GR Yaris.

Izvor: SN

Sreda, 05.02.2020.

17:30

Alonso provozao GR Yaris VIDEO
Photo: Toyota Promo

Na mokrom "Eštorilu" tokom medija dana u Portugalu, Fernando Alonso je testirao Toyotu GR Yaris i evidentno bio opčinjen njenim sposobnostima.

Automobil ipak ima nadimak "džepna raketa".

"Ovaj automobil je savršena kombinacija sportskog vozila i dobrog performansa. Ovaj automobil može da se vozi svakodnevno i da vas potpuno oduševi čim napusti garažu, pošto ćete već na prvoj krivini videti da je malo bolji nego što to očekujete", rekao je Fernando Alonso.

Nova Toyota GR Yaris poseduje 1.6literaski benzin motor sa tri cilindra koji može da proizvede 257 konjskih snaga i silu od 360Nm obrtnog momenta "uz pomoć" šestostepenog manuelnog menjača.

Toyota tvrdi da će ovaj model do 100 km/h moći da stigne za 5.5 sekundi, a da će njegova maksimalna brzina dostići 230 km/h.

U Evropi će moći da se kupi krajem ove godine, a uskoro ćemo saznati i koja će mu biti cena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: