Lada nije bila loša osnova za repliku Cybertrucka, ali je UAZ još bolji VIDEO

Nekoliko meseci nakon premijere Teskinog kontroverznog električnog kamioneta svet je i dalje fasciniran ovim vozilom - naročito Rusi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2020.

11:00

Lada nije bila loša osnova za repliku Cybertrucka, ali je UAZ još bolji VIDEO
Screenshot YouTube

Najpre su krajem prošle godine momci sa YouTube kanala "Пушка Гараж" kao bazu za repliku iskoristili Ladu 2109, koja je modifikovana da izgleda kao Cybertruck. Kreatori su na stvaranje svog dela potrošili 1.200 dolara, a za njegovu prodaju traže "skromnih" 10.700.

Samo mesec dana kasnije, u prilici smo da vidimo još jednu kopiju Cybertrucka koja dolazi iz Rusije. Ovog puta ekipa sa YouTube kanala "Garage54" kao osnovu za repliku Teslinog kamioneta uzela je legendarni ruski terenac UAZ. Prvo su potpuno "ogolili" donorsko vozilo do šasije, koja je zatim produžena, a kako je dalje tekao proces izrade replike, pogledajte u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: