Kineski "koktel automobil" – malo Maybach, malo Cadillac, malo Rolls-Royce VIDEO

FAQ Hongqi, kineski najstariji proizvođač luksuznih automobila, otkrio je novi model H9 koji će biti "miks" nekih najprestižnijih automobila.

Izvor: SN

Subota, 11.01.2020.

10:29

Kineski
Photo: Hongqi PROMO

Kada se poredi sa evropskom konkurencijom, ovaj automobil je nešto glomazniji i dugačak je 5,2 metara, a unutra je takođe veoma prostran.

Kompanija Hongqi rekla je da je model H9 produkt njihovog najnovijeg dizajna, a da su u ovaj "koktel" ubacili Maybach, Cadillac, pa čak i Rolls-Royce na nekim delovima automobila.

Kada pogledamo prednji deo automobila videćemo hromiranu rešetku koju okružuju LED diode dok su farovi u Matriks LED stilu.

Još jedna sjajna stvar kod ovog automobila su njegove felne od 20 inča koje daju potpuno drugačiji pogled na ovaj luksuzni kineski automobil.

Enterijer je neka mešavina kože, hroma i drveta i unutra čak možemo videti dva velika displeja, kao i razvodni uređaj osetljiv na dodir, 2,0 četvorocilindrični motor sa kompresorom sa 252 konjske snage ili čak 3,0 V6 motor sa 272 konjske snage i obrtnim momentom od 400 Nm.

Ono što se smatra za manu ovog automobila je što mu treba nešto više vremena da stigne 100 km/h, pošto mu treba nešto manje od 8 sekundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: