Roditelji godišnje potroše četiri dana dok deca uđu u automobil – kako se vi snalazite?

Španski proizvođač Seat sproveo je interesantno istraživanje.

Izvor: SN

Petak, 03.01.2020.

22:10

Roditelji godišnje potroše četiri dana dok deca uđu u automobil – kako se vi snalazite?
Foto: SEAT promo

Kako je Seat objavio, njihove studije su pokazale da skoro trećina roditelja kasni na posao jednom nedeljno zbog njihove dece koja imaju problema da uđu u automobil, a najviše problema stvaraju deca starosti od tri godine, kojoj treba prosečno 20 minuta.

Ukoliko se to prevede na godišnji nivo, roditelji dece izgube prosečno 4 dana godišnje samo dok smeste svoju decu u auto.

"Veliki broj roditelja će se složiti da je spremiti dete za put i smestiti ga u auto pravi izazov, bilo putovanje kratko ili dugačko. Deca će često ići u toalet u poslednjem minutu ili će se vraćati po igračke koje su zaboravili", rekao je Rob Frajer jedan od direktora Seata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: