Zaštita sa stilom: Blindirana limuzina za one sa najdubljim džepom FOTO

Rolls-Royce Phantom sa sobom donosi luksuz i prestiž, a za sumu od 3 miliona evra vlasnicima i onima koji se voze u njemu garantovaće i vrhunsku bezbednost.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

14:00

Zaštita sa stilom: Blindirana limuzina za one sa najdubljim džepom FOTO
Foto: Klassen promo

Naime, toliko košta produžena blindirana Rolls-Royce limuzina, modifikovana u firmi Klassen.

Kupcima koji su spremni da plate 3 miliona evra, Klassen obećava da će isporučiti specijalni Rolls-Royce Phantom u roku od 6 meseci nakon narudžbine.
Foto: Klassen promo
Prvi korak prilikom dorade fabričkog modela predstavlja produženje karoserije sa postojećih 3.772 mm na 4.822 mm, pa ukupna dužina modifikovanog automobila iznosi čak 7.032 mm.

Klassen zatim ojačava limuzinu do nivoa B7 balističke zaštite, kako bi zaštitio putnike od vatrenog oružja i eklsplozivnih naprava.
Foto: Klassen promo
Među dodacima koji će tako zaštićenim putnicima vožnju učiniti još prijatnijom su iMac multimedijalni sistem, kao i prestižno Bang & Olufsen ozvučenje.

Iako je masa vozila - koja kod fabričke verzije Phantoma sa produženim međuosovinskim rastojanjem iznosi 2.610 kg, nakon modifikacije znatno povećana, Klassen nije tjunirao postojeću pogonsku jedinicu. Ispod haube se i dalje nalazi 6.75-litarski V12 koji razvija 571 KS (420 kW) i 900 Nm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: