Mercedes GLA na korak od premijere – dizajnerski crtež otkriva nove detalje

Druga generacija Mercedesovog kompaktnog krosovera debitovaće 11. novembra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

10:15

Mercedes GLA na korak od premijere – dizajnerski crtež otkriva nove detalje
Foto: Mercedes promo

Nakon nekoliko tizer fotografija maskiranog vozila, nemački proizvođač objavio je i dizajnersku skicu novog GLA na kojoj se vide zadnji i bočni deo krosovera.

Iako su na ovom crtežu neki delovi vozila, poput točkova, predimenzionirani, drugi prilično verno prikazuju detalje poput zadnjih svetlosnih grupa, izduvnih cevi, malog spojera na vrhu vrata prtljažnika...

Mercedes je ranije najavio da će novi GLA biti za 10-ak cm viši od prethodnika, ali i 15 mm kraći. Ipak, međuosovinsko rastojanje će porasti, pa će unutrašnjost kabine biti komfornija nego do sada, kako u pogledu visine i prostora za glave putnika, tako i kada je reč o prostoru za noge onih koji se voze na zadnjim sedištima.

Enterijer će biti sličan unutrašnjosti modela A i B klase, kao i Mercedesa GLB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: