Nedeljna galerija: Opel Corsa

Opel je objavio sveže fotografije nove Corse povodom početka prodaje ovog automobila u Evropi.

Izvor: B92

Nedelja, 08.12.2019.

17:30

Nedeljna galerija: Opel Corsa
Foto: Opel promo

Šesta generacija Opel Corse prvo je počela da se prodaje u Nemačkoj, po ceni od 13.990 evra, a uskoro se očekuje i u srpski prodajnim salonima.

Nova Corsa ima nešto drugačije proporcije nego ranije - automobil je pre svega niži, pa samim tim dinamičniji izgled. Po prvi put je dobila farove sa IntelliLux Matrix LED tehnologijom, a nova, tanja prednja maska upotpunjava sportski imidž automobila.
Foto: Opel promo
Nova generacija Opel Corse opremljena je benzinskim i dizel motorima u rasponu snage od 55 kW (75 ks) do 96 kW (130 ks).

Izbor menjača sastoji se od petostepenog i šestostepenog manuelnog, kao i osmostepenog automatika (takođe po prvi put u Corsi).

Više fotografija ovog automobila pogledajte u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: