Teslin kamionet snimljen na ulici – kao da je sa druge planete VIDEO

Ako ste mislili da na zvaničnim promotivnim fotografijama i snimcima sa premijere Tesla Cybertruck izgleda malo čudno, video na kojem je električni kamionet "uhvaćen" u vožnji pokazuje koliko ste u pravu.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Nedelja, 01.12.2019.

09:30

Teslin kamionet snimljen na ulici – kao da je sa druge planete VIDEO
Tesla Cybertruck (Foto: Tesla promo)

Klinasti i sasvim nekonvencionalni dizajn – koji odudara od okolnog saobraćaja – kao i veliki gabariti, čine Teslin električni kamionet upečatljivom pojavom, čak i na američkim ulicama gde se zaista mogu videti svakakva vozila. Na snimku vidi Teslina grdosija, snimljenu nedaleko od dizajnerskog centra ove kompanije u Kaliforniji:
Vredi se podsetiti i dimenzija ovog kamioneta – dužina Cybertrucka je 5.885 mm, širina iznosi 2.027 mm a visina 1.905 mm!

Pročitajte još:

Ko je jači u "potezanju konopca" – Tesla Cybertruck protiv Forda F-150 VIDEO

Pomama za Tesla Cybertruckom

BMW ismejao Tesla Cybertruck u reklami za X5 FOTO

Tesla Cybertruck će služiti i kao turistička atrakcija FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: