BMW se našalio sa Mercedesom, ali je rival iz Štutgarta taj koji se poslednji smeje

Marketinška podbadanja između auto-brendova u Americi nisu retkost. U najsvežijem slučaju koji se dogodio na društvenim mrežama akteri su bili BMW i Mercedes.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 05.11.2019.

11:15

BMW se našalio sa Mercedesom, ali je rival iz Štutgarta taj koji se poslednji smeje
Ilustracija (Foto: BMW promo, Mercedes promo)

Prvi potez povukao je BMW, tačnije BMW USA, koji je povodom praznika "Noć veštica" objavio fotografiju Mercedesa E klase prekrivenog ceradom na kojoj je iscrtan BMW Serije 5 u "M" izdanju. Fotografiju je pratio komentar: "Sada se svaki auto može prerušiti u svog omiljenog superheroja". Na odgovor iz Mercedesa nije se dugo čekalo.

"BMW, ova vam je dobra. To je zaista zastrašujući kostim. Posebno prednja maska", piše u odgovoru Mercedesa u kome aludiraju na masivne prednje BMW "bubrege", posebno na novom konceptu M4 gde je dimenzijama nadmašio sve ranije viđeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: