Policija pronašla ukradeni automobil nakon 38 godina

Chevrolet Corvette ukraden je 1981. godine a nakon što je pronašla automobil, američka policija sada traži vlasnika.

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

09:00

Policija pronašla ukradeni automobil nakon 38 godina
Chevrolet Corvette C3 - ilustracija (Foto: Chevrolet promo)

Policija iz Livonije u Mičigenu nedavno je pozvana da istraži stari napušteni Chevrolet Corvette C3 u tom gradu. Kada su automobil odšlepali u policijsku stanicu, utvrdili su da je reč o vozilu čija je krađa prijavljena gotovo pre četiri decenije.

S obzirom da je automobil proizveden iste godine kada je ukraden, prvobitni vlasnik nije dugo uživao u vožnji. Kako bi prikrili identitet Corvette, lopovi su falsifikovali identifikacioni broj (VIN), pa je ukradeno vozilo prolazilo "ispod radara" čitavih 38 godina. Ipak, za sve to vreme automobil nije mnogo korišćen, pa je prešao manje od 18.000 km, a u policiji iz Livonije kažu da je u veoma dobrom stanju za svoje godine.

Policajcima sada preostaje da pokušaju da pronađu orginalnog vlasnika vozila, ukoliko je još živ, ili osiguravajuću kuću ako je automobil bio osiguran od krađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: