Nissan Juke iz svih uglova FOTO

Sveže fotografije Nissanovog krosovera stižu nam sa međunarodne prezentacije održane u Barseloni.

Izvor: B92

Utorak, 08.10.2019.

12:00

Nissan Juke iz svih uglova FOTO
Foto: Nissan promo

Nissan je početkom septembra predstavio drugu generaciju modela Juke, a mesec dana kasnije japanski proizvođač je u sklopu promocije ovog automobila objavio veliku galeriju fotografija.

Podsećamo, novi model je veći od prethodnika – dužina vozila je 4.210 mm, širina 1.800 mm, a visina 1.595 mm. Od toga će najviše profitirati putnici na zadnjim sedištima koji će dobiti 58 mm više prostora za noge i dodatnih 11 mm između glave i krova.
Foto: Nissan promo
U početku će kupci moći da računaju samo na jedan motor, a u pitanju 3-cilindarski 1.0-litarski turbo-benzinac sa 117 ks (87 kW) koji je uparen sa 6-brzinskim manuelnim ili 7-stepenim automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom. Pogon na prednje točkove je standardan, a dostupan je i opcioni pogon na sva 4 točka.

Više informacija o Nissanu Juke druge generacije možete pročitati u posebnom tekstu na našem sajtu, a kako ovaj automobil izgleda iz svih uglova, pogledajte u našoj Galeriji.
Foto: Nissan promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: