Novi Nissan Juke imaće svetsku premijeru na predstojećem auto-salonu u Frankfurtu

Nissan će drugu generaciju svog malog SUV modela predstaviti online 3. septembra, a debi pred publikom imaće kasnije istog meseca, na štandu japanskog proizvođača na frankfurtskom sajmu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.08.2019.

17:00

Novi Nissan Juke imaće svetsku premijeru na predstojećem auto-salonu u Frankfurtu
Foto: Nissan promo

Osim tri do sada objavljene tizer fotografije, Nissan nije otkrio mnogo o novom modelu, ali su špijunske fotografije test modela pokazala da će pratiti "fanki" dizajn svog prethodnika.

Novi Juke će biti baziran na CMF platformi na kojoj su napravljeni novi Renault Clio i Captur, a stiže početkom 2020. godine. Što se tiče pogona, očekuje se da u ponudi budu trocilindarski 1.0-litarski turbo-benzinac, četvorocilindarski 1.3-litarski turbo-benzinac sa 140 i 160 KS, te 1.5-litarski turbo-dizel.
Foto: Nissan promo
Juke bi takođe trebalo da ima i hibridni pogon u čijoj će osnovi biti 1.6-litarski benzinski motor, a baterijsko pakovanje od 9,8 kWh bi trebalo da omogući autonomiju od 30 km samo na struju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: