Nova Cupra je električni krosover-kupe FOTO

Cupra je objavila još jedan "tizer" uoči premijere novog konceptnog automobila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2019.

14:00

Nova Cupra je električni krosover-kupe FOTO
Foto: Cupra promo

Nakon kratkog videa kojim je polovinom jula zagolicao maštu fanova, Seatov podbrend zadužen za automobile sportskih performansi objavio je novu fotografiju ali i otkrio neke detalje o konceptu koji će imati premijeru na frankfurtskom auto-salonu u septembru. Na fotografiji se vidi silueta vozila i zadnji deo automobila sa specifičnim LED “potpisom” koji se sastoji od međusobno povezanih linearnih stop svetala i centralno postavljenog amblema marke Cupra.

Španski proizvođač otkrio je da novi koncept predstavlja spoj krosovera sa 4 vrata i kupea, kao i da će imati električni motor. Biće to prva Cupra sa pogonom isključivo na struju. Podsećamo, prethodni koncept – Formentor, koji je predstavljen na sajmu u Ženevi 2019. imao je hibridni pogonski sistem.

Više fotografija i detalja o novom konceptu biće obelodanjeno tokom leta, uoči frankfurtske premijere.
Prethodni 'tizer' otkrio je detalje prednjeg dela automobila (Foto: Cupra promo)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: