Zavirite u Volkswagenov novi električni automobil FOTO

Na Internet su “procurile” fotografije kokpita električnog hečbeka ID.3 koji će imati svetsku premijeru na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.07.2019.

13:40

Zavirite u Volkswagenov novi električni automobil FOTO
Screenshot YouTube/Volkswagen promo

Fotografije su “skinute” sa promotivnog videa koji se nakratko pojavio na YT, da bi ubrzo bio uklonjen, a na njima su prikazani detalji digitalne instrument table, volana i centralnog ekrana multimedijalnog sistema. Upravo ovaj veliki ekran osetljiv na dodir dominira kokpitom Volkswagena ID.3. Pored njega, na komadnoj tabli se nalazi bar još jedan digitalni displej – ispred vozača, umesto konvencionalnih analognih instrumenata.
Screenshot YouTube/Volkswagen promo
Po svemu sudeći, VW ID.3 neće imati previše fizičkih komandi, već će se većini funkcija i podešavanja pristupati preko ekrana osetljivog na dodir, a nemački proizvođač ponudiće alternativu u vidu glasovnih komandi. Volkswagen je svetsku premijeru ovog automobila zakazao za septembar i frankfurtski auto-salon, a očekuje se da će prve zvanične fotografije biti objavljene tokom leta.
Screenshot YouTube/Volkswagen promo
Model ID.3, koji se može porediti sa Golfom po veličini, biće osnovni električni model Volkswagena i koštaće manje od 30.000 evra u Nemačkoj. Prema tvrdnjama proizvođača, srednja varijanta imaće autonomiju od 420 kilometara između dva punjenja, prema novim WLTP standardima. Bazična verzija modela ID.3 imaće autonomiju od 330 km, a verzija sa najvećom baterijom će moći da pređe 550 km. Za pola sata punjenja najmanja baterija će imati energije za dodatnih 260 km.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: