Novi Defender sve manje nepoznanica – profil otkriva karakterističan "kockasti" izgled

Na Internet je procurila fotografija sa digitalnog ekrana instrument table novog Land Rovera na kojoj je prikazana bočna silueta Defendera.

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2019.

11:40

Default images

Na fotografiji se vidi profil verzije sa dužim međuosovinskim rastojanjem i 4 vrata, dok se na vratima prtljažnika nalazi rezervni točak. Tradicionalisti će biti zadovoljni s obzirom da će novi Defender očigledno zadržati karakterističan kockasti izgled, uz dizajnersku modernizaciju karoserije.

Neki detalji spoljašnjosti podsećaju na koncept DC100 iz 2011, kojim je svojevremeno Land Rover najavio modernu verziju svog čuvenog terenca.

Fotografija takođe otkriva da je vozilo u kome je snimljena prešlo 15.409 km, što znači da je reč o pretprodukcijskom test primerku.

Prema poslednjim informacijama, Land Rover Defender trebalo bi da ima svetsku premijeru u septembru, na Sajmu automobila u Frankfurtu, a tehnički detalji i promotivne fotografije biće najverovatnije objavljene tokom leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: