Ako vam je običan Cayenne S nedovoljan, a Turbo preskup – tu je S Coupe FOTO

Nemački proizvođač premijum sportskih automobila Porsche predstavio je Cayenne S Coupe.

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

18:55

Ako vam je običan Cayenne S nedovoljan, a Turbo preskup – tu je S Coupe FOTO
Foto: Porsche promo

Cayenne S Coupe sa 2,9-litarskim tvin-turbo V6 nudi 440 KS i 549 Nm, pa popunjava prazninu između osnovne verzije Xayenne S sa 340 i najsnažnije Turbo koja ima 550 KS.

Osim toga što daje neku "zlatnu sredinu" kada je u pitanju snaga, S Coupe je srednje rešenje i kada je u pitanju cena.
Foto: Porsche promo
Porsche će prodavati Cayenne S Coupe po početnoj ceni od 89.850 dolara, što je kuplje od osnovnog Cayenne Coupea čija je početna cena 76.550 $, ali daleko manje od preskupog Turbo koji kreće od 131.350 $.

S Coupe dolazi isključivo sa osmobrzinskim automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka.
Foto: Porsche promo
Porsche procenjuje da krosover od 0-100 km/h ubrzava za 4,7 sekundi, dok je u Lightweight Sport paketu brži i dodatnu desetinku.

Maksimalna brzina u obe varijante je 265 km/h.
Foto: Porsche promo
S Coupe ima neznatno različitu stardandnu opremu u odnosu na osnovni model Cayenne S, kao što je Sport Chrono paket, sportska sedišta koja su podesiva na osam načina, panoramski fiksirani stakleni krov, 20-inčne felne.

Kupci mogu da biraju i između opcija sa dva sedišta pozadi ili zadnje klupe sa tri sigurnosna pojasa. Prodaja Porsche Cayenne S Coupe počinje na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: