Prvi pogled na enterijer Porschea Taycan FOTO

Prvi put imamo priliku da vidimo kako izgleda unutrašnjost Porscheovog električnog aduta modela Taycan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2019.

10:45

Prvi pogled na enterijer Porschea Taycan FOTO
Foto: Porsche promo

Par špijunskih fotografija pokazuje da će enterijer produkcijske verzije Taycana biti sličan onom iz koncepta na kojem je zasnovan – Mission E Cross Turismo iz 2018.

Porsche već godinama vrši masovne testove Taycana, ali do sada nismo imali priliku da vidimo kako će izgledati kabina.

Na slikama koje su procurele na jednom forumu ističe se centralna konzola i nisko pozicioniran panel sa prilično širokim centralnim displejem, te masivni ventilacioni otvori.

Kao u konceptu, i Taycan poseduje sportski volan sa tri kraka i ogromno Start/Stop dugme na levoj strani. Displej ispred vozača je potpuno digitalizovan.

Porsche je već potvrdio da će Taycan kao i drugi modeli imali brojne konfiguracije, uključujući i model "Turbo" u vrhu ponude. Turbo bi trebalo da poseduje dva elektro-motora ukupne snage 600 KS uz pogon na sva četiri točka.

S njim bi Taycan trebalo da ubrzava 0-100 km/h za manje od 3,5 sekundi uz autonomiju od oko više od 500 km.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: