Najatraktivniji FIAT 500L od sada i u N1 verziji

FIAT 500L Cross sa N1 homlogacijom biće dostupan kod svih ovlašćenih FCA dilera u Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

11:30

Najatraktivniji FIAT 500L od sada i u N1 verziji
500L Cross - ilustracija (Foto: FIAT)

Specifičnost N1 verzije je to što je ovaj automobil pogodan za privrednike i male preduzetnike s obzirom da se njegovom kupovinom ostvaruje pravo na povraćaj PDV-a.

FIAT 500L Cross N1 opremljen je, između ostalog, i 7inčnim multimedijalnim sistemom, automatskim klima uređajem, tempomatom, kamerom za parkiranje, parking senzorima pozadi, LED dnevnim svetlima, svetlima za maglu, 17 inčnim alu felnama...

"Fiat Professional je tokom proteklog sajma automobila, uz već dobro poznate modele iz game LCV - Fiorino, Doblo i Ducato, tržištu predstavio i model 500L Cross sa N1 homologacijom. Ova jedinstvena ponuda namenjena pravnim licima, pravi je primer spoja posla i zadovoljstva. Pobrinuli smo se da kupci dobiju atraktivan i bogato opremljen krosover", istakao je Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: