Slučajno ukrao automobil pre 21 godinu, traži vlasnicu da se izvini

Kevin Frimen iz Manitobe u Kanadi pokušava da se iskupi za grešku koju je napravio kao tinejdžer.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.04.2019.

13:00

Slučajno ukrao automobil pre 21 godinu, traži vlasnicu da se izvini
Foto: kalinovsky/Depositphotos

Tada 17-godišnjak, Frimen je nenamerno ukrao Ford Taurus, a sada pokušava da pronađe svoju žrtvu i iskupi se.

"Osećam grižu savest zbog toga. Osećam se užasno jer sam ukrao nečiji automobi, iako slučajno. Želeo sam odmah da je nađem, da se javim policiji i kažem im šta se dogodilo, ali su me odgovorili", kaže 38-godišnji Fridmen.

Frimen je otkrio da je slučajno ukrao automobil nakon što je tražio od koleginica da provoza njen. U to vreme je radio kao čuvar i spasilac na bazenu, a svoj automobil je uništio tako što je mesec dana ranije udario kravu na auto-putu.

Dobio je od koleginice ključeve svetlog automobila koji je bio prilično čest u to vreme. Frimen je ušao u otključani beli Taurus sa spuštenim prozorima za koji je pretpostavio da pripada njoj.

Zbog prirode Fordovih ključeva i brava u to vreme, on je uz manje teškoće uspeo da upali automobil. Potom je svratio do policije da plati kaznu za parkiranje, a kada je imao problem da otključa automobil, policija mu je pomogla da to reši.

Zabrinut da je oštetio automobil, otkrio je užasnu istinu – nenamerno je ukrao tuđi automobil. Kada je otišao sa bazena, 20-godišnja žena je prijavila krađu vozila, ali nije znala registraciju pa nije mogla da to prijavi policiji.

Više od dve decenije kasnije pokušava da nađe ženu kojjoj je ukrao automobil i izvini joj se. Za sada nije imao sreće, a nije ni čudo s obzirom koliko je čekao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: