Audi sprema dva koncepta: Videćete viziju automobila za 10 godina

Nemački Audi najavio je dve premijere futurističkih koncepata ove godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.03.2019.

12:00

Audi sprema dva koncepta: Videćete viziju automobila za 10 godina

Audi će na auto-salonima u Šangaju (16-25. april) i Frankfurtu (12-22. septembar) ponuditi uvid u svoj budući dizajn.

"Imamo koncepte kao što je Q4 e-tron koji su manje-više spremni za proizvodnju, a potom imamo i autombile koji su 10 ili 15 godina ispred, kao što je Aicon. Jedan ćemo predstaviti u Šangaju, a drugi u Frankfurtu", izjavio je šef Audijevog dizajna Mark Lihte za Autocar.

Lihte je objanio da E-tron GT i Q4 e-tron pokazuju novu generaciju dizajna koja će se pojaviti za tri godine. Međutim, koncept koji će promovisati sledećeg meseca u Kini predstavlja ogroman korak napred.

"U Šangaju ćete videti viziju električnog vozila za deset godina. Videćete i naredni korak u dizajnu. Koncept će demonstrirati i autonomiju "Level 4" koja će uticati na promenu eksterijera. Ovaj automobil će vam dati ideju kako može da izgleda unutrašnjost automobila bez upravljača", zaključio je Lihte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: