Yaris puni 20 godina, a jubilarna serija stigla je i u Srbiju FOTO

Toyota Yaris Bi-tone Limited Edition proizveden je u samo 3.000 primeraka, a pokreće ga benzinski motor 1.5 VVT-iE maksimalne snage 111 ks (82 kW).

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

10:15

Yaris puni 20 godina, a jubilarna serija stigla je i u Srbiju FOTO
Yaris Bi-tone Limited Edition 2019.

Popularni Toyotin model proslavlja 20. rođendan, a ovaj jubilej obeležen je posebnim izdanjem koje dolazi u specijalnoj Mystic Gold metalik nijansi zlatne boje, korišćenoj prilikom lansiranju prve generacije Yarisa 1999.

Deo te serije od samo 3000 proizvedenih primeraka odnedavno je dostupan i u Srbiji.

Najprodavanija Toyota u Evropi

Originalni Yaris iz 1999. u Mystic Gold metalik nijansi zlatne boje
Tokom dve decenije i tri generacije Yaris je postao jedan od najvažnijih modela u ponudi Toyote.

Ovaj automobil je ujedno i najprodavanija Toyota u Evropi, a proizvodi se lokalno – u Francuskoj.

Yaris je za 2019. godinu "doteran" u skladu s jubilejom. Dobio je nove stilske elemente, poput maske hladnjaka, okvira maglenki i obloga retrovizora u tamno sivoj boji, kao i crnih C stubova s oznakom Y20 (od paketa opreme Sol, naviše).

Nove su i Gray Machined 15 inčni alu felne za paket opreme Sol, dok se verzije Bi-Tone i Bi-Tone Limited Edition isporučuju sa alu felnama od 16 inča.
Yaris Bi-tone Limited Edition 2019.
Enterijer paketa Sol, na koji se nadovezuju Bi-tone i Bi-tone Limited Edition, ulepšan je tamno sivim detaljima na centralnoj konzoli, upravljaču i ručici menjača.

Tu su i Satin Chrome okviri na zvučnicima i ventilacionim otvorima, kao i novi dizajn presvlaka sa Y20 logotipom. Oznaka jubileja postavljena je i na instrument tablu.

Bi-tone i Bi-tone Limited Edition, u odnosu na verziju Sol imaju tamno sivi krov, zadnji krovni spojler, LED dnevna i zadnja svetla, kao i električne komande na svim prozorima (Sol samo napred).
Yaris Bi-tone Limited Edition 2019.
Izbor boja za Yaris Bi-tone podrazumeva kombinaciju Ash Grey krova sa srebrnom, crnom i perla belom.

Ipak, posebno interesantna je kombinacija za verziju Bi-tone Limited Edition koja nas čuvenom zlatnom nijansom Mystic Gold vraća u vreme veoma uspešnog lansiranja prve generacije Yarisa.

Yaris Bi-tone Limited Edition proizveden je u samo 3.000 primeraka, a pokreće ga benzinski motor 1.5 VVT-iE maksimalne snage 111 ks (82 kW). Deo te posebne serije nedavno je stigao i u prodajne salone Toyotine ovlašćene mreže u Srbiji.

Jubilarno izdanje Yarisa dostupno je po akcijskoj ceni od 12.690 evra, koliko košta verzija sa 1.5 benzincem od 111 “konja”, 5 vrata i Sol paketom opreme, dok pomenuti, dvobojni Yaris Bi-tone Limited Edition (1 od 3000 na svetu) takođe na akciji i ima cenu od 15.140 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: