Šta će to Nissan otkriti u Detroitu? VIDEO

Japanska kompanija Nissan najavila je koncept koji će debitovati na aktuelnom Auto-salonu u Detroitu izuzetno tajanstvenim videom.

Izvor: B92

Subota, 12.01.2019.

13:15

Šta će to Nissan otkriti u Detroitu? VIDEO

Sam video ne daje apsolutno nijedan jedini trag u vezi sa novim automobilom, ali ga japanski proizvođač najavljuje kao vozilo koje "otelovljuje budućnosti Nissanove inteligentne mobilnosti" uz poruku: "Budućnost je ovde".

Insajderi iz Detroita spekulišu da će Nissan i njegov premijum podbrend Infiniti predstaviti novu generaciju električnih vozila, što je već najavljeno preko Infiniti QX Inspiration koncepta.

Ovaj koncept će navodno predastaviti novu električnu arhitekturu brenda na kojoj će se proizvoditi novi modeli, a što se tiče Nissana on je u decembru položio pravo na imena IMS i IMQ u Evropi koja ukazuju na dolazak verovatno EV automobila.

U svakom slučaju, Nissan će svoj zagonetni automobil predstaviti 14. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: