BG: Bez naplate parkinga u zonama tokom praznika

Beogradski "Parking servis" saopštio je da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1, 2. i 7. januara 2019. godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2018.

08:30

BG: Bez naplate parkinga u zonama tokom praznika
Foto: B92

Beograđani i njihovi gosti koji tokom novogodišnjih praznika u glavni grad dolaze automobilom moći će besplatno da parkiraju svoja vozila u zonama u utorak i sredu, 1. i 2. januara, kao i na Božić, 7. januara.

Osim najave da u dane državnih praznika neće naplaćivati parking u zoniranim delovima grada, "Parking servis" saopštio je da će u tom periodu biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila ("pauk").

U periodu 3-6. januara i od utorka, 8. januara 2019. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Garaža "Pionirski park" zatvara se od 3. januara

"Parking servis" je obavestio korisnike svojih usluga da će, zbog izvođenja završnih radova, garaža "Pionirski park" biti zatvorena od četvrtka, 3. januara 2019.

Planirano je da radovi budu završeni do sredine februara, kada će korisnicima ovaj objekat biti na raspolaganju u punom kapacitetu od 467 parking mesta.

Garaža "Pionirski park" se zatvora zbog izvođenja radova na rekonstrukciji elektro i sprinkler instalacija. Zbog radova na ovim instalacijama u garaži neće biti struje, osvetljenja, neće raditi sistem naplate, kao ni protivpožarni sistem.

U ovom periodu biće završeni i radovi na sanaciji delova podnih površina ulaznih i izlaznih koridora, a radiće se i završno bojenje podova i plafona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: