Lexus kao Rolls-Royce: Luksuzna limuzina za ljubitelje vina FOTO

Na sajmu tjuniranih vozila - SEMA, koji se svake godine u ovom periodu tradicionalno održava u Las Vegasu, japanski Lexus predstaviće specijalno opremljenu limuzinu ES.

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

13:45

Lexus kao Rolls-Royce: Luksuzna limuzina za ljubitelje vina FOTO

Proizvođači automobila i firme koje se bave doradom serijskih modela, na manifestaciju SEMA dolaze kako bi svetu predstavili specijalno preuređena vozila – od onih koja plene osnaženim motorima i sportskim detaljima, do automobila sa dodatnim luksuznim sadržajima.

Lexus ove godine u Las Vegasu izlaže nekoliko modifikovanih modela, među kojima je i sedan ES namenjen zaljubljenicima u vino.
Japanski proizvođač je po ugledu na Rolls-Royce, koji često svoje superluksuzne automobile oprema frižiderom sa šampanjcem ili kompletom čaša za viski, ugradio u prtljažnik pravi mali vinski kabinet.

U preuređenom gepeku ove limuzine našlo se mesta za frižider za rashlađivanje vina, dok su pod i prednja stranica prtljažnog prostora obloženi hrastovinom. Dodatnu atrakciju predstavlja imitacija drvenih buradi za čuvanje vina.
Uz vinski tematiku lepo se slaže i specijalna crvena boja spoljšanjosti sa posebno dizajniranim 20 inčnim RAYS alu felnama opremljenim Michelin Pilot Sport 4S pneumaticima, dok su patosnice u putničkoj kabini napravljene kao imitacija niza spojenih pampura za vinske flaše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: