Srpska premijera nove Honde CR-V FOTO

Peta generacija Honde CR-V predstavljena je domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u BelExpo centru u Beogradu

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

10:02

Srpska premijera nove Honde CR-V FOTO
Foto: Delta Automoto

Honda navodi da ovaj model predstavlja najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je taj proizvođač ikada napravio.

Uz čitav niz unapređenja – od elemenata oslanjanja i upravljanja, do napredne Honda Sensing tehnologije koja dolazi u svim paketima kao standard, novi CR-V se od sada može opciono poručiti i sa sedam sedišta.
Foto: Delta Automoto
Spoljašnjost automobila predstavlja balans između elegancije i sportskog duha, a odlikuju ga oštre konture, širok i "mišićav" izgled kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima.

U skladu sa globalnim trendovima, Honda je izbacila dizel motor iz ponude novog CR-V modela, tako da se u prodaji nalaze dve varijante 1.5 VTEC Turbo agregata, sa šestostepenim manuelnim (173KS) ili opcionalnim CVT menjačem (193KS).

Takođe, od marta 2019. godine očekuje se i verzija na hibridni pogon, koja je početkom oktobra imala evropsku premijeru na sajmu automobila u Parizu.
Foto: Delta Automoto
Bezbednosni "Honda Sensing" sistem od sada dolazi u standardnoj opremi.

Ovaj sistem upozorava vozača na opasnost od sudara sa vozilom ispred, zatim vraća auto ukoliko je neplanirano izašao iz okvira svoje saobraćajne trake i usporava, odnosno prilagođava brzinu vozilu ispred sebe (funkcija inteligentnog adaptivnog tempomata).

Poseduje i sistem za prepoznavanje vozila u "mrtvom uglu", kao i čitanje saobraćajnih znakova.
Foto: Delta Automoto
Unutrašnjost novog modela odlikuju kvalitetniji materijali kao i visok nivo završne obrade.

Instrument tabla je u potpunosti digitalna, dok se najvažnije informacije projektuju i na "head-up" displeju.

Novi korisnički interfejs uključuje pametno raspoređene komande za lakše upravljanje, kao i novi multimedijalni uređaj, koji podržava Android i Apple CarPlay aplikacije.
Foto: Delta Automoto
Osnovna cena modela CR-V u Comfort paketu startuje od 29.490 €, dok za verziju sa pogonom 4x4 i paketom opreme Elegance, iz kojeg se izdvajaju LED farovi, navigacioni uređaj, adaptivni tempomat i aluminijumske felne od 18 inča, cena iznosi 32.490 €.
Foto: Delta Automoto
Foto: Honda
Foto: Honda
Foto: Honda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: