Opelova sajamska ponuda za BG Car Show

Kompanija Opel Srbija pripremila je sajamske akcije, popuste i specijalne uslove finansiranja za potencijalne kupce, posetioce ovogodišnjeg sajma automobila BG Car Show (22-28. marta).

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

15:51

Opelova sajamska ponuda za BG Car Show
Opel Corsa (ilustracija)

Opel će u hali 4 predstaviti svoje najnovije modele, među kojima su i vozila na koje se odnosi akcije: Corsa Selection, Astra Sedan Enjoy, Crossland X Enjoy.

Opel Corsa Selection, koja se u specijalnoj sajamskoj akciji nudi u verziji sa 3 vrata i 1.2 litarskim benzincem sa 70 KS, košta 9.990 evra.
Opel Astra Sedan (ilustracija)
Opel Astra Sedan Enjoy sa 1.6 motorom snage 115 KS na sajamskoj akciji prodaje se po ceni od 12.490 evra.

Osnovni paket uključuje i hromiranu prednju masku, putni računar i tempomat sa limiterom brzine.
Opel Crossland X (ilustracija)
Treći akcijski model, Opel Crossland X Enjoy, na raspolaganju je sa 1.2 motorom snage 81 KS. Na sajamskoj akciji košta 13.910 evra.

Tokom trajanja sajma BG Car Show kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponuda za kupovinu novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra Sedan, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i nova Insignia) uz 0.0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: