Specijalna ponuda za Opel SUV i krosover vozila

Opel Srbija pripremio je specijalnu ponudu auto-kredita za modele Mokka X, Crossland X i Grandland X.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

11:34

Specijalna ponuda za Opel SUV i krosover vozila
Opel Crossland X (ilustracija)

Kako kažu u toj kompaniji, krediti su indeksirani u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 0.00% i efektivnom kamatnom stopom 0.00%.

Osim toga što je NKS 0.00%, ne postoje dodatni troškovi koji ulaze u obračun EKS, pod uslovom da se zahtev realizuje u prodajnom salonu prodavca koji ima zaključenu saradnju sa poslovnom bankom dilera Opel vozila. Uz obavezno učešće, klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza.

Putem "Opel finansiranja", na primer, može da se nabavi Opel Crossland X u paketu opreme Enjoy u vrednosti od 14.340 evra, na 36 meseci, za ratu od 194.44 evra i uz učešće od 7.340 evra.
Opel Grandland X (ilustracija)
Kada je reč o modelu Mokka X, zainteresovani kupci trenutno mogu da postanu vlasnici ovog automobila za 277,78 evra mesečno, i to u paketu Enjoy.

Grandland X, treći pripadnik Opel SUV/krosover game, u promotivnom periodu moguće je takođe nabaviti na rate za 277,78 evra mesečno, ali sa paketom opreme Selection.

"Opel finansiranje" je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0.00% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci, a namenjena fizičkim licima koja brže i lakše mogu da dođu do novog automobila, bez odlaska u banku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: