Subaru "besnim" konceptom najavio novi WRX

Japanski proizvođač automobila Subaru, predstavio je na Tokijskom sajmu koncept sportskog kupea Viziv Performance STI, koji predstavlja najavu novog WRX-a.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

19:00

Subaru
Foto: Subaru

Subaru ističe da ovaj koncept oličava viziju brenda za proizvodnju budućih automobila koji će kupcima doneti spoj užitka i mira.
Foto: Subaru
Kompanija nije saopštila tehničke detalje predstavljenog automobila, ali daje uvid u to kako će izgledati novi WRX.
Foto: Subaru
Viziv ima agresivnu, sportsku liniju, široke odbojnike i aluminijumske felne, a završava se sa ogromnim zadnjim krilom i napadnim auspuhom sa četiri cevi, što možda i previše podseća na novi Honda Civic Type R.
Foto: Subaru
Novi WRX navodno će koristiti hibridni pogon koji će zameniti dosadašnji 2.5-litarski Boxer, uparen sa CVT automatskim menjačem, a očekuje se do 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: