Kinez platio BMW novčićima, zaposleni brojali satima

Jedan kineski biznismen prilično je namučio radnike u prodajnom salonu BMW-a, s obzirom da je prvu ratu za svoj novi automobil, u visini od 9.000 evra, platio kovanicama.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

14:50

Kinez platio BMW novčićima, zaposleni brojali satima
Screenshot YouTube

Kako prenosi Dejli mejl, kupac BMW-a koji košta 400.000 juana (oko 51.000 evra), isplatio je prvu ratu za automobil u iznosu od 70.000 juana (oko 9.000 evra) u novčićima od po 0,5 juana.

Isti izvor navodi da je biznismen godinama skupljao kovanice koje je upotrebio za kupovinu automobila, ne iznoseći više detalja o razlozima zašto je to radio.

Zbog ovog neuobičajenog načina plaćanja, zaposleni u prodajnom salonu bili su prinuđeni da satima strpljivo broje novčiće.

Nakon obavljenog posla, utvrdili su da im je kupac predao više kovanica nego što je potrebno za prvu ratu, pa su mu višak vratili na kućnu adresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: