Prve fotografije: Jeep Wrangler za 2018.

Jeep je objavio prve fotografije novog Wranglera uoči zvanične premijere ovog modela zakazane za 29. novembar i sajam automobila u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Sreda, 01.11.2017.

09:22

Prve fotografije: Jeep Wrangler za 2018.

Jeep Wrangler je jedan od onih modela čiji se dizajn nije značajno menjao kroz istoriju, kako bi se očuvao karakterističan izgled po kome je ovaj terenac prepoznatljiv decenijama unazad.

Prve tri fotografije koje je američki proizvođač objavio kao najavu naslednika aktuelnog Wranglera okrivaju tipičnu masku hladnjaka, isturene prednje blatobrane i branik, koji su zaštitni znak tog vozila.

Uprkos tome što su bili ograničeni formom, dizajneri kažu da su poboljšali aerodinamiku automobila.
U ponudi će se ponovo naći veliki broj varijanti Wranglera, sa 2 i 4 vrata, ali i sa tvrdim i mekim sklopivim krovnim pokrivačem, kao i opcija obaranja prednjeg vetrobrana.

Vozilo i dalje ima farove kružnog obilika, uklopljene u prednju masku, dok se prednji migavci sada nalaze samo u blatobranima.

Jeep nije izneo detalje o motorima, ali je saopštio da je reč o "naprednim i ekonomičnim" pogonskim jedinicama. Očekuje se da će se ispod haube naći četvorocilindarski 2.0 turbo benzinac, 3.6 litarski V6 i 3.0 V6 turbo dizel agregat.

Više detalja biće poznato tokom novmebra, a proizvodnja novog Wranglera počeće do kraja godine.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: