Range Rover za 2018. / FOTO

Land Rover je objavio fotografije i tehničke detalje restilizovanog Range Rovera. Među novinama je i plug-in hibridna verzija sa 404 konjske snage.

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2017.

12:38

Range Rover za 2018. / FOTO

Najluksuzniji model u gami Land Rovera pretrpeo je manje stilske intervencije na eksterijeru i u unutrašnjosti vozila, a kupcima će biti na raspolaganju i nova Pixel-laser LED prednja i zadnja svetla.
U ponudi su novi Touch Pro Duo multimedijalni sistem sa dva 10 inčna “touchscreen” ekrana i nova prednja sedišta koja se mogu podešavati u čak 24 smera i Promenjena su i zadnja sedišta čiji se nasloni mogu oboriti za 40 stepeni i koja imaju masažnu opciju sa 25 različitih programa.

Instrument tabla sastoji se od digitalnog displeja dijagonale 12 inča, a putnicima je dostupan 4G Wi-Fi hotspot i nekoliko utičnica za punjenje mobilnih elektronskih uređaja.
Važne promene dogodile su se ispod haube, jer se postojećoj motorizaciji pridružio plug-in hibridni pogonski sistem koji se sastoji od četvorocilindarskog 2.0 litarskog benzinca, elektromotora i paketa litijum-jonskih baterija kapaciteta 13,1 kWh.

Ukupna kombinovana snaga hibridnog sistema iznosi 404 ks (297 kW) dok je maksimalni obrtni moment 640 Nm.
Range Rover sa plug-in hibridnim pogonom do stotke stiže za 6,8 s pre nego što razvije maksimalnih 220 km/h.

Vozilo može da pređe 50-ak km koristeći isključivo električnu energiju.
Za kupce koji žele još moćniju mašinu, Land Rover nudi unapređeni Range Rover SVAutobiography Dynamic sa 5.0 litarskim V8 benzincem sa kompresorom. Ova verzija raspolaže sa 565 ks (415 kW) i 700 Nm.

Range Rover za 2018. u prodajne salone stiže do kraja godine.

Više detalja možete saznati ako pogledate promotivni video: Inače, osim ovog modela, plug-in hiridnu varijantu sa istim pogonskim sistemom dobio je i Range Rover Sport, koji je takođe redizajniran za 2018. godinu.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: