BMW Serije 3 jedan od "junaka" Nemoguće misije 5

Posle uspeha sa prethodnim ostvarenjem, BMW je nastavio saradnju sa ekipom filma “Nemoguća misija”, na najnovijem nastavku pod nazivom „Otpadnička nacija”.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2015.

10:56

Default images

Nakon svetske premijere petog dela filmskog serijala Nemoguća Misija, domaća publika ima priliku da od 30. jula uživa u vratolomijama agenta Itana Hanta, koga igra Tom Kruz.

Ovog puta flim obiluje uzbudljivim akcijskim scenama sa BMW vozilima, pre svega modelom Serije 3: „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ predstavlja kombinaciju akcije, intrige i humora. Za akciju u brojnim scenama zadužena su BMW vozila.

Ljubitelji modela bavarskog proizvođača imaju priliku da vide novu Seriju 7, BMW M3 Sedan, motocikl S 1000 RR, a u filmu se pojavljuju i BMW X5 xDrive 40e, prvi Plug-In SUV hibrid ove kompanije, kao i BMW Serije 6 kabriolet.
Nastavkom saradnje sa filmskim studijom Paramount Pictures, i premijerom filma „Nemoguća misija - otpadnička nacija“ u Srbiji, najavljen je skori dolazak restilizovane verzije BMW-a Serije 3

na naše tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: