Skuplja pare na Internetu da bi popravio slupani Ferari

Vlasnik Ferrarija 458 Speciale, koji je uništio svoj automobil na Nirburgringu, pokrenuo je Internet stranicu kako bi sakupio 210.000 evra neophodnih za popravku vozila. Za pomoć se obratio zaljubljenicima u sportske automobile iz celog sveta.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

13:10

Default images
Foto: TheDeadFerrari

Kada su mu nakon udesa rekli da je njegov skupoceni Ferrari pretrpeo "totalnu štetu" i da je potrebno preko 200.000 evra da se vozilo vrati u prvobitno stanje, nije očajavao.

Seo je i smislio način kako da dođe neophodnih sredstava za obnovu automobila.

Na Internet stranici "The Dead Ferrari" uputio je apel za pomoć svima onima kojima je, kao i njemu, žao da jedan Ferrari 458 Speciale završi u starom gvožđu.
Foto: TheDeadFerrari
Donatori uz novčani prilog mogu da pošalju fotografiju po želji, koja će zatim biti odštampana na jednom deliću popravljenog automobila - kvadratni centimetar površine Ferrarija "iznajmljuje se" po ceni od 3,99 evra.

Osim prava da postave fotografiju na automobil, svi koji doniraju novac automatski učestvuju u nagradnoj igri čiji će pobednik dobiti na korišćenje Ferrari tokom mesec dana.
Foto: TheDeadFerrari
U slučaju da se javi dovoljan broj onih koji su spremni da izdvoje novac kako bi se projekat realizovao do kraja, vlasnik će ponovo uživati u vožnji svog ljubimca a obnovljeni Ferrari će postati svojevrsno pokretno umetničko delo, odnosno reklamni bilbord.

Ako ništa drugo, čoveku se mora priznati da je preduzimljiv.

Izvor: TheDeadFerrari

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: