Parkirao BMW – odnela ga plima VIDEO

Vozači BMW-a su se već dokazali ove godine, a sada su pokazali da znaju svoj posao i kada automobil miruje.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

15:00

Parkirao BMW – odnela ga plima VIDEO
Foto: BMW promo

Iz Velike Britanije stiže nam neobičan snimak. Obalska straža je dobila poziv da je na plaži na samom jugu ostrva, u mestu St. Agnes u Cornvallu, neko je parkirao auto na plaži.

Ne osuđujući nikoga, neki će zaključiti da je, s obzirom na vrstu automobila, bilo za očekivati da će se takav automobil naći na plaži. Ali ne tako blizu vodene linije, a na mestu gde se javljaju velike vertikalne oscilacije nivoa mora usled plimnih promena.

A kada je parkirao, bila je plima i voda je ulazila. Nije bilo ni traga od vozača koji je ostavio auto otključan dok je more polako preuzimalo automobil. Spasilačka ekipa je primila poziv u 8.30 časova, a automobil je pronađen u 10.19 časova.

Sudeći po snimku nakon spasavanja na kojem se vidi velika količina vode koja se izliva iz automobila, vlasnik će biti na popriličnom trošku u nastojanjima da ga oživi.

Neki su u komentarima tražili i da vlasnik plati kaznu jer je spasiočev oduzeo dragoceno vreme zbog sopstvene gluposti. Drugi su samo zaključili da su neki očigledno bili spremni da urade sve kako bi izbegli plaćanje 3 funte za parking. U svakom slučaju, imamo još jednog snažnog kandidata za Darvinovu nagradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: