Neslavni "rekorderi": Vozili bez dozvole 50 i 72 godine

Vozač koji je 50 godina vozio bez dozvole hvalio se u društvu tom činjenicom, pa ga je neko ocinkario policiji.

Automobili

Izvor:

Ponedeljak, 29.05.2023.

12:30

Neslavni
Foto: kryzhov/Shutterstock

Saobraćajna policija u engleskom Derbiširu objavila je na Tviteru da su policajci zaustavili 69-godišnjeg muškarca u Hyundaiju ix20 koji nikada u životu nije polagao vozački ispit.

Čovek je navodno godinama lagao osiguravajuće društvo da ima vozačku dozvolu. Kako ga je policija pronašla?

Navodno se previše okolo hvalio činjenicom da nema vozačku dozvolu, pa je policija lako došla do njega. Policija mu je oduzela automobil, a protiv vozača je podneta višestruka prijava.

Ali ni on nije rekorder. Prošle godine je policija u Engleskoj uhvatila vozača Minija koji je takođe decenijama vozio bez dozvole – čak 72 godine je upravljao svojim automobilom bez vozačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: