Pokazala grudi na reliju – vozač izleteo sa staze VIDEO

Dekoncetrisani Osmanov nije uspeo da savlada krivinu.

Automobili

Izvor: Izvor: Net.hr

Sreda, 08.02.2023.

11:46

Pokazala grudi na reliju – vozač izleteo sa staze VIDEO
Foto: LTim/Shutterstock

Viktor Osmanov, reli vozač iz ruskog grada Tule, zauzeo je treće mesto na trci nakon što mu je navijačica odvratila pažnju podigavši majicu i pokazavši mu grudi dok je prolazio kroz jednu krivinu.

Dekoncetrisani vozač nije uspeo na vreme da skrene u levo, što ga je koštalo dragocenih sekundi i, sasvim moguće, boljeg plasmana.

Trka "Petrovska versta 2023." održana je u Rostovskoj oblasti, a posle trke Osmanov je prokomentarisao incident na sledeći način:

"Da, primetio sam je i propustio da skrenem na vreme. Ali nisam joj ništa zamerio. Da smo se kasnije sreli, dobro bismo se nasmejali svemu zajedno", rekao je "zaslepljeni" Osmanov i dodao da nije retkost da "golaći" zafrkavaju vozače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: