Pahora iznenadila ponuda za njegov Renault 4

''Sve ima svoje granice. Za cenu više nisam siguran."

Automobili

Izvor: Izvor: Dnevnik.hr

Nedelja, 05.02.2023.

16:16

Pahora iznenadila ponuda za njegov Renault 4
Foto: Renault promo (ilustracija)

Bivši predsednik Slovenije, Borut Pahor, prodaje svoj Renault 4 star 32 godine, a javnosti je prilikom objave oglasa obećao da će obaveštavati o najvišem ponuđenom iznosu.

Cena je trenutno dostigla pozamašnu sumu.

"'Katra' je stara više od 32 godine. Moja ljubav je bila više od 20 godina. Sad ćemo se rastati, ali naš rastanak neće biti težak. Novac koji dobijem daću za decu koja se bore sa rakom", poručio je Pahor, koji je prošle nedelje objavio da prodaje svoju "četvorku".

Do 4. februara Pahorova "katra" dobacila je gotovo do 35.000 evra. Tačnije, najviša ponuda do sada stigla je iz jednog preduzeća koje je za auto ponudilo 34.568 evra, što je Pahor popratio komentarom: ''Sve ima svoje granice. Za cenu katre više nisam siguran.''

Prodaja će simbolično biti završena 15. februara, na Međunarodni dan borbe protiv raka kod dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: