Uspela mimikrija: Koji je ovo automobil? FOTO

Već smo videli razne pokušaje "maskiranja" automobila, da li ovaj najuspešniji?

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 24.01.2023.

12:29

Uspela mimikrija: Koji je ovo automobil? FOTO
Foto: Kitreel/Shutterstock

Posao je toliko dobro obavljen da će dobar deo posmatrača na prvu loptu pomisliti da se radi o BMW-u, dok će neki ostati zbunjeni i neće znati o kom je automobilu reč.

Naravno, ima i onih koji će lako primetiti da je u pitanju Mazda limuzina. U pitanju je Mazda6, a fotografija je nedavno objavljena na Redditu. Sudeći po komentarima, nekima se ovaj automobil dopada više od pojedinih BMW modela.

Uopšte nije čudno s obzirom na to da su Mazda i posebno "šestica" veoma skladno dizajnirane.
Foto: Mazda promo
Mazda 6 je veoma atraktivna i u karavan verziji, a ovde je samo pitanje koji model je uspešnije dizajniran, Mazda ili BMW Serije 3 Touring.

U svakom slučaju, komentari idu u pravcu da bi ova Mazda mogla da dobije novo ime, možda čak i Mazda M6 ili Mazda6 Touring.
Foto: BMW promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: