Šta vozi Pike? Nema Twingo, ali ni Ferrari FOTO

Podsećamo, par je raskinuo dugogodišnju vezu u junu i od tada ne prestaju da se svađaju u javnosti.

Automobili

Izvor:

Ponedeljak, 23.01.2023.

13:57

Šta vozi Pike? Nema Twingo, ali ni Ferrari FOTO
Foto: Renault promo

Dugogodišnja ljubav Šakire i Žerara Pikea prekinuta je na najskandalozniji mogući način. Nakon što je pevačica otkrila da je fudbaler vara, pozabavila se njim u novoj pesmi.

Podsećamo, par je raskinuo dugogodišnju vezu u junu i od tada ne prestaju da se svađaju u javnosti. U svojoj novoj pesmi zanimljivog naziva "Out of Your League", Šakira se "obračunala" sa svojim nevernim partnerom, oborila rekord na Jutjubu i postala najslušanija pesma u Latinskoj Americi.

Naime, nekoliko nedelja nakon raskida, Pikea su mediji fotografisali u društvu 23-godišnje studentkinje Klare Čija Marti, zbog čega je napustio pevačicu, kako je Šakira kasnije otpevala u svom hitu.

"Dušo, želim ti sve najbolje sa mojom zamenom, ne znam šta ti se desilo, ali zamenio si Ferrari Twingom, zamenio si Rolex Casiom...", stihovi su Šakirine nove pesme upućene Pikeu.

Nedugo zatim, na Tviteru se pojavila fotografija Žerara Pikea i belog Twinga. Na njoj bivši fudbaler sa osmehom na licu pozira pored automobila, a uz to je odgovorio na Šakirine tekstove gostujući u emisiji "The Kings League". "Imam važnu objavu. Casio nam je dao satove. Imamo ugovor sa Casiom, oni sponzorišu ovu ligu", rekao je Pike, rugajući se bivšoj partnerki sa kojim je proveo 12 godina.

Beli električni Twingo Pike je pozajmio od kompanije Renault, otkrio je španskim medijima predstavnik tog brenda:

"Pozvao nas je Pikeov predstavnik i zatražio da pozajmi auto, a mi smo pristali".
Foto: Porsche promo
Ali, iako slavni fudbaler nema u svojoj kolekciji famozni Twingo, nema ni Ferrari. Ipak, ima impozantan vozni park.

U njegovoj kolekciji automobila nalazi se tako Porsche Cayenne E-Hybrid, ali i Porsche Panamera Turbo S.
Foto: Aston Martin promo
Osim toga, Pike se ponekad provoza i u svom Aston Martinu DB9 GT.

Reč je o najsnažnijoj varijanti, koja od 0 do 100 km/h ubrzava za 4,5 sekundi i može postići najveću brzinu od 295 km/h.
Foto: Maserati promo
Poseduje i luksuzni beli Maserati GranCabrio, a u njegovoj kolekciji automobila mesto su našla i dva Audija: Q7 i RS5, što ne čudi jer je ovaj njemački brend godinama bio Barselonin sponzor.
Foto: Cupra promo
Cupra je mlađa i luksuznija sestra Seata, najpoznatijeg španskog brenda automobila, a 2019. su bili i zvanični sponzor Barselone, pa je logično da Pike u svojoj kolekciji ima i jedan od njihovih modela – Formentor sa 390 KS.

Ko zna, možda je upravo Ferrari sledeći na redu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: