Dacia Duster kao produžena poslovna limuzina VIDEO

Za ovu priliku Duster je produžen za 152 cm, a međuosovinski razmak je razvučen na čak 419 cm.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 30.07.2022.

11:06

Default images

Fakultet za mehaniku i tehnologiju u rumunskom Piteštiju nedavno je organizovao sajam automobila sa raznim projektima svojih studenata. Jedna od najvažnijih tema sajma bile su prerade vozila marke Dacia, kompanije koja u blizini Fakulteta ima fabriku.

Ovo je bila prilika da se prikaže limuzinska verzija prve generacije Dustera iz 2018, za čije konstruisanje su zaslužni studenti, i da se o njoj sazna nešto više.

Duster je produžen je za 152 cm, odnosno međuosovinski razmak je rastegnut na 419 cm, a ukupna dužina vozila iznosi 584 cm. Konstruktori su ga nazvali "mobilna kancelarija".

Dacia Duster ima pet sedišta, uključujući dva reda po dva sedišta okrenuta jedno prema drugom pozadi. Uz dodatne bočne prozore, tri staklena otvora su na krovu.

Putnici imaju na raspolaganju utičnice za punjenje laptopa i Internet vezu putem mobilne mreže, veliki ekran i kameru koja im omogućava video konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: