Ispala iz automobila dok se isparkiravala, vozilo nastavilo dalje bez kontrole VIDEO

Izlazak sa parkinga u rikverc može da bude zahtevan...

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 05.07.2022.

10:28

Default images

Video prikazuje vozačicu koja prilikom isparkiravanja starijeg modela Hyundaija ispada iz vozila, a SUV se zatim nekontrolirano kreće unazad, udara u susedni automobil i obara nekoliko kanti za otpatke.

Nejasno je kako je žena ispala iz vozila, s obzirom da je sigurnosna kamera postavljena tako da je snimila suprotnu stranu automobila, a u komentarima se spekuliše da je verovatno ovotrila vrata kako bi imala bolju preglednost prilikom vožnje unazad.

Stari Hyundai SUV nema kameru za vožnju unazad, ali zbog visoke pozicije i većih staklenih površina spada u red preglednijih vozila pa je nejasno zašto bi vozačica pribegla ovom manevru koji je, ispostaviće se, bio poprilično opasan, s obzirom da je automobil mogao da je pregazi. Sreća u nesreći je da nije povređena, a nema ni veće materijalne štete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: